Den brede vei

Mat skal nytes!

Trude i Helt Inkludert as er utdannet kursholder og ernæringsveileder i Trine Dahlmo metoden. Med Trine Dahlmo metoden kan du gå ned i vekt og holde deg stabil med helt vanlig mat. Vi kaller det «Den brede vei».

I Helt Inkludert er vi opptatt av at rutiner og hverdagen skal tilpasses DEG, det er ikke du som skal tilpasse deg rutiner og metoder. Det er derfor vi er så glad i Trine Dahlmo metoden. Her skal maten tilpasses deg og din hverdag. Du trenger ikke å følge strenge dietter med mat du ikke liker eller ingredienser som er vanskelig å få tak i.


Du kan lese mer om Trine Dahlmo metoden her.


Som i alle de andre prosjektene Helt Inkludert as er involvert i, tilbyr vi også her både en til en oppfølging, kurs og foredrag.

En til en

Personlig veiledning i Trine Dahlmo metoden kostholds- og motivasjonsstrategier.

Kostholdsveiledningen starter med en grundig kartlegging og etter kartleggingen vil jeg gi deg en vurdering samt forslag til hvordan du legger opp videre forløp.

Kostholdsveiledning kan vi gjennomføre både med fysiske møter på Lillehammer eller digitalt via zoom.


Ønsker du å bestille time eller høre mer om dette tilbudet er det bare å ta kontakt.

Kurs

Trine Dahlmo «Kom i gang» kurs er lagt opp som en prosess i 3 steg. Her bygger du en solid grunnmur av kunnskap for et lett liv – et helt liv.

  1. Gjør deg klar!
  2. Bredere vei.
  3. Trygg og fleksibel

Vi kjører fyskiske kurs på Lillehammer i Storgata 86. Dato for oppstart av neste kurs finner du ved å trykke på knappen under.


Les mer og meld deg på her:

Foredrag

I en tid hvor stadig flere blir motløse av de mange ekstreme og motstridende helserådene som gis, ønsker jeg å vise deg hvordan du kan bli både friskere, lettere og gladere med helt alminnelig mat og hverdagslige gjøremål. 

Det vil glede meg om jeg kan bidra til din matglede, trivsel og gode helse.

Ingen ekstremisme er nødvendig.


For å booke Motivasjonsforedraget – Veien til et lettere liv – ta kontakt!


Neste «Kom i gang» kurs starter 13.september 2022
Ønsker du en til en veiledning er det bare å ta kontakt!