Om oss

Helt Inkludet as eies og drives i dag av Trude Emaus og Sturla Espset.

Da vi ble kjent med hverandre i november 2018 fant vi veldig fort ut at vi hadde noen av de samme verdiene og drømmene. Friheten til å være spontan og ønsket om å gjøre en forskjell for andre sto høyt hos oss begge.

Vi ønsket å gjøre noe sammen. Vi ville starte et selskap der vi fikk lov til å være fri og dyrke spontaniteten, samtidig som vi kunne få lov til å gjøre en forskjell for andre.

I dag jobber vi med mange forskjellige prosjekter. Felles for dem alle er samhandling og inkludering.

Vår visjon er å skape glede og en meningsfull hverdag, for oss selv, våre samarbeidspartnere og våre kunder!

Våre verdier er frihet, respekt, samspill og raushet.

FRIHET fordi vi synes det er viktig at hvert enkelt menneske skal få lov til å være den han/hun er og få lov til å bruke sine evner og ferdigheter på en slik måte at han/hun kan føle mestring og arbeidsglede.

RESPEKT fordi vi også må vite at andre mennesker er forskjellige fra oss og har andre preferanser og adferdsmønstre. Selv om vi skal få lov til å være oss selv, må vi være bevisst på hvordan vår adferd påvirker andre og ha respekt for deres reaksjoner og meninger.

SAMSPILL fordi vi oppriktig mener at sammen blir vi bedre. Når ulike mennesker møtes skjer det magiske ting, og i møte med hverandre får vi til utvikling.

RAUSHET fordi vi ønsker å dele av vår kunnskap og på den måten også lære mer fra andre som kan gjøre oss til bedre mennesker.

Møt vårt fantastiske team

Trude Emaus

Startmotor og daglig leder

Trude er utdannet siviløkonom og coach og kommer opprinnelig fra ei lita bygd i Nord Troms.

Trude er en først og fremst en formidler og en prosessveileder. Hun har i over 20 år jobbet med gründere og elsker prosessene der ideer blir til handlinger.

Trude har alltid vært opptatt av samspill og relasjoner. Hun synes det er fascinerende hvor mye spennende som skjer når mennesker med forskjellige personligheter, erfaringer og meninger møtes. Det er i slike møter det skjer utvikling og nye ideer oppstår.

I møte mellom forskjellige mennesker skjer det magi….om vi tillater det!!

Sturla Espset

Inkluderingsminister og kulturbygger

Sturla Espset er opprinnelig fra Lillehammer og det var gjennom sin stilling som logistikk og servicesjef i deltakerlandsbyen før og under OL 94 at Sturla opparbeidet seg sin grunnleggende kompetanse på ledernivå. 

Sturla har siden OL 94 skaffet seg bred ledererfaring innen flere bransjer og han har vært med og etablere flere selskaper. Han er god på å innføre struktur samt og bygge positiv kultur.

Sturla har i sine lederroller vært spesielt opptatt av å se enkeltmennesket og gi dem frihet og trygghet samt mot til å se at de har evner og kapasitet til å styre seg selv, kjenne seg selv og gjennom dette ta gode valg. 

Gode valg er basert på å ha mot til å tenke selv og gjøre det du mener er rett, ikke bare for deg selv, men for samfunnet som helhet